2103410052 6936628401 Αγ. Άννης 43, Βοτανικός info@transline.gr
hero image
 
 
     
     
  Transline


Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1985 και με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις logistics, υπηρεσίες αποθήκευσης, περισυλλογής, ανασυσκευασίας και διανομής ώστε να εξυπηρετεί και τον πιο απαιτητικό αποστολέα, πάντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να γίνουμε άριστοι συνεργάτες παροχής υπηρεσιών μεταφοράς στους πελάτες που εξυπηρετούμε. Αυτό σημαίνει  προσαρμογή στις ανάγκες καθ' ενός από αυτούς, προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης τόσο των πελατών της κάθε εταιρίας αλλά και της ίδιας προς την Transline.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
 
 
Μεταφορική
Καλογιαννάκη


Το 1992 με στόχο την διαρκή ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε μετεγκατασταθήκαμε στις τωρινές μας εγκαταστάσεις στον Βοτανικό όπου και αναπτύξαμε την γραμμή Αθήνα - Σαλαμίνα στην οποία ειδικευόμαστε από τότε.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, προσφέρουμε, σε ιδιώτες και επαγγελματίες, ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των μεταφορών, διανομών, μετακομίσεων, αποθηκεύσεων και των εκτελωνισμών.
 
Παράλληλα παρέχουμε:
Μερική ή ολική αποθήκευση εμπορευμάτων πελατών μας, καθώς και διαλογή, καταμέτρηση, επανασυσκευασία προϊόντων, παλετοποίηση και αποστολή στον τελικό παραλήπτη.

Η είσπραξη-απόδοση αντικαταβολών, αλλά και η πλήρης τηλεφωνική και μηχανογραφική ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της αντικαταβολής, είναι από τις μεγίστης σημασίας υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η παροχή εργατών αλλά και μηχανικών μέσων, όπως κλαρκ, παλετοφόρα, ειδικά καρότσια για την πλήρωση-εκκένωση Φ.Δ.Χ. διεθνών μεταφορών στον χώρο μας ή στον χώρο του πελάτη μας, αποτελεί άλλη μια υπηρεσία μας.
 
     
     
     
 
 
 
 
     
 
Διαθέτουμε αυτοκίνητα όλων των τύπων & κατηγοριών, όπως:
  Μευδραυλική πόρτα
  Ανατρεπόμενα
  Κλειστά
  Επικαθήμενα
  Κοινού φορτίου
  Ψυγεία
 
 
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας
 
προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί την ασφαλή και άμεση μεταφορά, διακίνηση, διανομή ή αποθήκευση των αντικειμένων ή εμπορευμάτων σας. Το ειδικευμένο γι’ αυτό το σκοπό προσωπικό μας είναι σε θέση και πάντα πρόθυμο να αντιμετωπίσει κάθε σχετική εργασία, όσο δύσκολη και αν είναι.

Στόχοι μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας και ο εμπλουτισμός των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να σχεδιάσουμε μαζί την μεταφορά ή την μετακομιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.